IJSSALON DA VINCI AMSTELVEEN

Recentebeoordeling


5 sterren uit 49 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij IJssalon Da Vinci Amstelveen. Meer weten? Ontdek meer

1 dec 2023 om 10:03 was prima
26 nov 2023 om 23:01 For some reason, they don’t have pistachio flavour in thuisbezorgd menu. Because of that, I added it as a note but it wasn’t taken into account. It’s a pity.
15 nov 2023 om 8:39 Het ijs is heerlijk, maar ik merk dat ze wel steeds iets slordiger worden. De laatste aantal keren merken we dat we vaak een middel beker krijgen, terwijl we middelgroot bestellen. Dat is toch steeds 1,35 euro per ijsje dat we nu steeds te veel betal
11 sep 2023 om 8:24 Heerlijk ijs en vlot bezorgd
5 sep 2023 om 20:13 Heerlijke ijswafel met ijs, alleen de slagroom is een beetje prijzig...
11 aug 2023 om 20:15 K Heerlijk ijs
9 aug 2023 om 11:49 Zoals altijd heerlijk en ruime porties. Deze keer was de slagroom per bakje heel weinig. Gebeld daarover, en bij volgende bestelling doorgeven, dan gratis. Goede service. Zou alleen wat andere ijssmaken zien, zoals banaan, kersen en pistache.
5 aug 2023 om 21:38 Smaak van de maand is super
5 aug 2023 om 20:53 Heerlijk ijs
19 jul 2023 om 21:57 Het ijs was heerlijk. Op tijd en vriendelijk bezorgd. Het enige was dat ik een medium en een large medium ijs heb besteld en ik zag geen verschil. Maar anders was alles super.
8 jul 2023 om 20:06 Was weer heerlijk!!!
29 jun 2023 om 20:31 Heerlijk ijs en snel bezorgd