IJSSALON DA VINCI AMSTELVEEN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 61 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij IJssalon Da Vinci Amstelveen. Meer weten? Ontdek meer

9 jun 2024 om 22:56 Beste ijs van Amstelveen
18 mei 2024 om 9:52 Het duurde 2x zo lang
6 apr 2024 om 15:46 verkeerde smaak ontvangen op de bon wel goed heb hier over gebeld kan later een bolletje komen halen, was wel jammerv
1 apr 2024 om 20:17 Top kwaliteit en aardige bezorgster
29 mrt 2024 om 12:49 Langer dan 1,5 uur moeten wachten. Contact met Thuisbezorgd was niet mogelijk.
12 mrt 2024 om 17:55 What can we say? It was great ice cream, delivered while it was still nice and chilled.
1 dec 2023 om 10:03 was prima
26 nov 2023 om 23:01 For some reason, they don’t have pistachio flavour in thuisbezorgd menu. Because of that, I added it as a note but it wasn’t taken into account. It’s a pity.
15 nov 2023 om 8:39 Het ijs is heerlijk, maar ik merk dat ze wel steeds iets slordiger worden. De laatste aantal keren merken we dat we vaak een middel beker krijgen, terwijl we middelgroot bestellen. Dat is toch steeds 1,35 euro per ijsje dat we nu steeds te veel betal
11 sep 2023 om 8:24 Heerlijk ijs en vlot bezorgd
5 sep 2023 om 20:13 Heerlijke ijswafel met ijs, alleen de slagroom is een beetje prijzig...
11 aug 2023 om 20:15 K Heerlijk ijs